Luk  

Vær sikker på din bestilling er gennemført.


For at tjekke om din bestilling er gennemført.

* 1. Når du har sendt bestilling, vent med at lukke siden til du ser kviteringen.

* 2. Tjek om du modtager en mail med bekræftelse på bestillingen.

* 3. Du kan se dine bestillinger under menupunktet 'Mine bestillinger'Klik på billederne for at se mere

Din bestillingsliste


  Du kan rette antal på næste side


  Generalforsamling
  31. januar 2022

  Rasmus Lyberth
  12. februar 2022

  Fiolministeriet
  4. marts 2022

  Other Roads
  1. april 2022

  Väsen
  29. april 2022
    X  

  Rasmus Lyberth
  lørdag d.12 februar 2022 kl. 20,00


  Rasmus Lyberth

  Den grønlandske folkemusiker, sanger, sangskriver, skuespiller og maler, Rasmus Lyberth, fyldte 70 i 2021 og har i den forbindelse valgt at afslutte sin koncertkarriere. Når man holder afskedskoncerter i en pandemi-tid, kan det ske, at afskeden bliver trukket ud over flere år. Heldigt for os i Haslev Folk Club, for nu har vi også fået mulighed for endnu en koncert med denne store stemme fra Grønland.

  Rasmus kan se tilbage på en fantastisk karriere, hvor han bl.a. har underholdt Dronningen ved hendes 50 års fødselsdag. Han har optrådt i Royal Albert Hall, en koncert, som BBC transmitterede til hele verden. Og han er faktisk Ridder af Dannebrog.

  Det giver gåsehud, når Rasmus Lyberth på grønlandsk synger om livet og den grønlandske kultur. Og selv om vi ikke forstår et ord, så formår han alligevel at gøre indtryk og formidle, hvad han har på hjerte.   


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter


  Billetter til denne koncert kan kun købes

  Der er 149 ledige pladser

    X  

  Other Roads
  fredag d.1. april 2022 kl. 20,00


  Other Roads

  Trioen Other Roads nyder også stor popularitet her i Haslev Folk Club. Vi måtte aflyse deres koncert i det Coronaramte forår 2020, så det er med glæde, at vi nu har mulighed for at få dem på scenen igen. Bandets popularitet er helt med rette; med dem får man får nemlig de bedste ingredienser til en god koncertoplevelse: Flotte sange, fine vokalharmonier, dygtige instrumentalister og masser af god stemning. I det hele taget fungerer Other Roads som en usædvanlig harmonisk helhed både musikalsk og i deres optræden på scenen. Det på trods af, at de tre musikere i gruppen har meget forskellig baggrund – både privat og musikalsk. 
  Engelske Pete Abbott med den smukke stemme rejste i mange år rundt med den navnkundige sanger John Wright og har en forkærlighed for ballader og stille eftertænksomme sange. Han er forsanger i Other Roads, spiller en glimrende guitar og har skrevet mange af trioens sange.
  Skotske Gregor Borland spiller violin, mandolin og basguitar. Han har 8 gange vundet det skotske mesterskab for folkemusik-violinister og er en særdeles anerkendt violin-underviser. Han fører naturligvis an, når trioen fyrer de lynhurtige instrumentalnumre af, men han evner også at smyge de flotteste violintoner om de stille sange.
  Multiinstrumentalisten Dave Walmisley voksede op i Zimbabwe og kom først til England som 17-årig. Læg næsten et hvilket som helst instrument i hænderne på ham, og han vil kunne betjene det uden problemer. Ved koncerterne trakterer han dog først og fremmest bouzouki og guitar. Dave Walmisley er også en glimrende sangskriver og er desuden hovedmanden bag trioens flotte vokalharmonier.

  Other Roads’ popularitet er gennem de senere år bare øget og øget med koncerter i flere og flere lande. Heldigvis har de stadig tid til at komme til Danmark og til Haslev, hvor tilhørerne kan forvente en rigtig god og hyggelig koncertaften med masser af flot musik og tre musikere, der forstår at skabe en god og varm stemning med fin kontakt til publikum.


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 91 ledige pladser

    X  

  Fiolministeriet
  fredag d.4. marts 2022 kl. 20,00


  Fiolministeriet

  Fiolministeriet tager deres publikum med på en dynamisk og swingende rejse ind i et musikalsk univers med intensitet, rå energi og smukke sange. De tre ”ministre” er Ditte Fromseier (bratsch, violin og sang), Kirstine Sand (violin og sang) og Kirstine Elise Pedersen (cello og sang)

  Kirstine Sand kommer fra en familie med tradition for folkemusik. Hun har studeret musik i Odense og i Newcastle, og har turneret med bl.a. Himmerland og Svestar.

  Kirstine Elise Pedersen er den bedste folkemusik-cellist i Danmark. Hun har en solid baggrund i både folkemusikken og klassisk musik, og hendes swingende stil kan høres i mange konstellationer blandt andet med Helene Blum og Harald Haugaard Band.

  Ditte Fromseier er et etableret navn på den danske folkemusikscene. Hun har gjort sig bemærket lige fra hun var elev hos Harald Haugaard og senere begyndte at turnere sammen med Sigurd Hockings. Nu har hun flere jern i ilden i forskellige konstellationer. Her i Haslev har vi haft besøg af hende i selskab med Sigurd Hockings og senest med Himmerland. Dittes primære instrument er violinen; men hun har også en rigtig dejlig sangstemme.   


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 78 ledige pladser

    X  

  Väsen
  fredag d. 29. april 2022 kl. 20,00


  Väsen

  Väsen er noget helt for sig selv. Deres unikke lyd hensætter en til de store svenske skove, hvor troldtøj og godtfolk danser i de lyse, nordiske sommernætter. Det er helt igennem magisk.

  Denne magi skabes af to dygtige musikere, Olov Johansson på nyckelharpe og Mikael Marin på viola. Olov og Mikael begyndte at spille sammen som teenagere. Og de lærte efterhånden en del af ældre folkemusikere, der boede rundt omkring i Uppland.

  Olov Johansson blev rigsspillemand i 1984 og den første verdensmester på nøgleharpe i 1990. Mikael Marin blev udnævnt til rigsspillemand i 1983.

  Stilen er ikke kun svensk folkemusik. Deres musik er påvirket af både jazz, rock og klassisk musik. Så vi har en magisk og spændende aften i vente, denne torsdag før Store Bededag.
  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 68 ledige pladser

    X  

  Generalforsamling
  mandag d. 31. januar 2022 kl. 19.00


  Generalforsamling

  Indkaldelse til generalforsamling

  mandag d. 31. januar  2022 kl. 19.00 på Haslev Bibliotek, Jernbanegade 62, Haslev (den lille mødesal i kælderen )

  Kom og hør mere om klubbens koncertplaner lidt længere ud i fremtiden. Der er ledige pladser i bestyrelsen; men det betyder ikke, at du bliver fanget til noget, når du møder op. Vi kan godt bruge et lille korps af folk, der vil give en hånd med ved enkelte koncerter eller konkrete opgaver uden at binde sig til en fast bestyrelsespost.

  Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere
  3. Fremlæggelse af beretning om klubbens virksomhed i 2021
  4. Fremlæggelse af regnskab for 2021
  5. Fastsættelse af medlemskontingent
  6. Behandling af bestyrelsens forslag
  7. Behandling af indkomne forslag (som skal være bestyrelsen i hænde mindst 8 dagen inden generalforsamlingen)
  8. Valg af bestyrelsesmedlemmer (der er ledige pladser i bestyrelsen)
  9. Valg af bilagskontrollør.
  10. Valg af suppleant(er)
  11. Eventuelt

  Med venlig hilsen

  Bestyrelsen

   


  Alle medlemmer har adgang, bare mød op

  Der er 0 ledige pladser

  Du bestiller følgende:

   Dine oplysninger:

   Selvvalgt kode skal bruges, hvis du senere vil se og evt. slette dine bestillinger. Bruger du samme kode hver gang du bestiller, kan du se en samlet oversigt over alle dine bestillinger. Koden kan indeholde store og små bogstaver a-z og tal 0-9     X  
    
   Der er fejl i email adressen