Tidsfil

Klik på billederne for at se mere

Din bestillingsliste


  Du kan rette antal på næste side

  /Paddy Doyles Retro
  19. januar 2018
  /Generalforsamling
  30. januar 2018
  /Perry Stenbäck m. band
  9. februar 2018
  /Gnoss
  9. marts 2018
  /Walther og Sine m.m.
  6. april 2018
  /Himmerland
  20. april 2018
    X  

  Paddy Doyles Retro
  19. januar 2018 kl. 20


  Paddy Doyles Kvartet

  For mange danske folkemusikfans står Paddy Doyles som det danske band, der for alvor satte gang i deres interesse for skotsk og irsk folkemusik – og dermed måske for folkemusik i det hele taget. I fem årtier har Paddy Doyles stået på scenen og underholdt danskerne med ”stærke, sørgelige, sjove, sjofle eller sentimentale sange” – som de selv kalder deres repertoire – og med følgende tilføjelse: - ”og blandt dem ikke så få, som direkte kræver, at publikum deltager aktivt”.
  De fire herrer, der udgør Paddy Doyles Kvartet, har alle spillet i det oprindelige Paddy Doyles. Den ene er endda bandets grundlægger, Alan Klitgaard – også kendt som  Mr. Folkemusik i Danmark efter sine mange år som pionér i Danmarks Radio for at udbrede kendskabet til folkemusik. De tre øvrige er Jens Glindorf Christensen, Leif Ernstsen og Ole Pettersson. Velkommen til en aften fuld af nostalgi, sjov, hygge og dejlige skotske og irske sange.   

  Alle billetter er desværre bestilt, uafhentede billetter sælges ved indgangen fra kl. 19.45
    X  

  Perry Stenbäck m. band
  fredag 9. februar 2018 kl. 20


  Perry Stenbäck m. band

  Så er de her igen – Perry Stenbäck og Dekadans-orkestern, som tidligere har givet os en dejlig oplevelse med svensk folkemusik i nye og spændende arrangementer.
  Sanger og guitarist Perry Stenbäck er kendt blandt alle - både i folkemusikken og udenfor - for sit fantastiske guitarspil. Han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.
  Men han er også en glimrende sanger og fortolker af både gamle og nye sange. Han synger bl.a. sange af Evert Taube, Dan Andersson og Cornelis Vreeswijk.
  Perry Stenbäck har i mange år været bosat i Danmark, og hans medbragte gruppe – Dekadans-orkestern består da også af tre danske musikere: Christine Dueholm på trommer og kor, Naja Store-bjerg på kor og perkussion og Henrik Kuntz på kontrabas. De fire musikere har spillet sammen i mange år, og det kan man høre. Sammenspillet sidder lige i øjet.
  Kom og hør flot guitarspil, fine sange og smuk musik.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.
    X  

  Generalforsamling
  tirsdag 30. januar 2018 kl. 19.30


  Generalforsamling

  Indkaldelse til generalforsamling

  tirsdag d. 30 januar  2018 kl. 19.30 på Haslev Bibliotek, den lille mødesal i kælderen 

  Dagsorden:

  1. Valg af ordstyrer

  2. Valg af referent

  3. Valg af stemmetællere

  4. Fremlæggelse af beretning om klubbens virksomhed 2017

  5. Fremlæggelse af regnskab 2017

  6. Fastsættelse af medlemskontingent

   Bestyrelsen fremsætter forslag til medlemskontingent i 2018 på kr. 0.00.

  7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

   Vi er desværre igen i den situation, at vi mangler bestyrelsesmedlemmer. I årets løb har to fra bestyrelsen måttet trække sig af helbredsmæssige årsager. Og nu har Orla Jakobsen og Thomas Krum Møller meddelt, at de stopper d. 30. januar. 
   Så der er plads til friske kræfter. Alle – både tidligere og nuværende bestyrelsesmedlemmer – kan skrive under på, at det er spændende og givende at sidde i bestyrelsen. Og man bliver ikke kastet ud på dybt vand. Der sidder heldigvis stadig mange ”gamle” medlemmer i bestyrelsen, så man får god tid til at sætte sig ind i arbejdet og finde ud af, hvor man bedst bruger sine kræfter. Vi har brug for dig. Vores kære klub skal helst have mange gode år endnu.

  8. Valg af bilagskontrollør

  9. Behandling af bestyrelsens forslag:

  10. Behandling af indkomne forslag.

   Forslag fra medlemmer skal være bestyrelsen i hænde senest d. 16 januar 2018

  11. Eventuelt

  Med venlig hilsen

  Bestyrelsen

   

  Der skal ikke bestilles plads til generalforsamlingen, bare mød op.
    X  

  Gnoss
  fredag d. 9. marts 2018 kl. 20


  Gnoss

  Som forårets eneste skotsk/irske navn har vi fundet frem til noget ganske særligt: Gnoss.
  Gnoss er et nyt skotsk folkemusikband dannet af fire meget unge nuværende og tidligere studerende på Royal Conservatoire of Scotland. Det er én måde at beskrive Gnoss på. En anden og lige så præcis beskrivelse er: Fire fantastisk dygtige instrumen-talister og en forsanger med en meget flot stemme. Det er ikke uden grund, at et af Storbritanniens kendteste musikblade har udnævnte Gnoss til ”Nogen man skal holde godt øje med”. Og der bliver holdt godt øje med Gnoss. I 2017 er Gnoss nomine-ret til titlen ”Årets bedste nye skotske navn”.
  Gnoss startede i 2015 som en duo, men allerede året efter blev gruppen udvidet med yderligere to medlemmer, så Gnoss nu er en kvartet. Den består af Aidan Moodie fra Orkney på guitar og sang, Connor Sinclair på fløjter, mandolin og guitar, Graig Baxter på trommer og percussion, og Graham Rorie fra Orkney på mandolin og guitar.
  Det bliver en koncert med fantastisk flot instrumental-musik fint afvekslende med nye og gamle sange.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.
    X  

  Walther og Sine m.m.
  fredag d. 6. april 2018 kl. 20


  Walther og Sine

  Humørfyldt musik og tekster med kant, hvor en spade bliver kaldt for en spade. Det kan vi glæde os til, når Walther og Sine spiller op denne forårsaften. Walther og Sine er en ny konstellation af rutinerede musikere, der på ganske kort tid er blevet meget populær på festivaler og spillesteder.
  Walther eller Flemming Walther-Andersen, som han egentlig hedder, er en aktiv herre, der for tiden også spiller med i Sorte Fugle og sammen med De andre Bonderøve. Sine Bach Rüttel har gennem flere år været kendt som Danmarks banjo-dronning. Hun er en fast bestanddel af TV-koncerterne fra Mariehaven, hvor hun er en del af Neighbours & Friends. Hun spiller også med i banjo-gruppen Tobacco og har tidligere besøgt Haslev Folk Club sammen med Arne Würgler. Walther og Sine synger hovedsageligt egne sange. De to kunstnere har hver deres stil, men for dem begge gælder, at de skriver lige ud af posen. Musikken er fuld af liv og humør og ofte med en tone af bluegrass over sig. Walther og Sine bliver til koncerten akkompagneret af Danny Wickmann på mundharmonika. Glæd jer til festlig musik og sange, der en god blanding af humør og kant.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.
    X  

  Himmerland
  fredag d. 20. april 2018 kl. 20


  Himmerland

  Måske er der en del af jer, der ikke kender Himmer-land, men det kan vi så fortælle jer, at de gør i Australien, New Zealand, Canada, Chile og i de fleste lande i Europa. Himmerland er nok dén danske folkemusikgruppe, der er bedst kendt i udlandet for tiden. Gruppen turnérer flittigt over det meste af verden, og man forstår udlandets begejstring. Himmerlands musik er virkeligt spændende: Dygtige musikere fra forskellige lande med hver deres musikalske baggrund og en instrumentering, der er lidt anderledes end de fleste andre folkemusikbands.
  Himmerland består af Ditte Fromseier fra Danmark på violin og sang, Eskil Romme fra Danmark på saxofon, Jens Ulvsand fra Sverige på bouzouki, guitar og sang, Andrzej Krejniuk fra Polen på el-bas og Ayi Solomon fra Ghana på percussion og sang. Trods den internationale sammensætning, bygger musikken på gammel dansk spillemandsmusik og viser. Det bliver en spændende aften.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Du bestiller følgende:

   Dine oplysninger:

   Selvvalgt kode skal bruges, hvis du senere vil se og evt. slette dine bestillinger. Bruger du samme kode hver gang du bestiller, kan du se en samlet oversigt over alle dine bestillinger. Koden kan indeholde store og små bogstaver a-z og tal 0-9     X  
    
   Der er fejl i email adressen