Luk  

Vær sikker på din bestilling er gennemført.


For at tjekke om din bestilling er gennemført.

* 1. Når du har sendt bestilling, vent med at lukke siden til du ser kviteringen.

* 2. Tjek om du modtager en mail med bekræftelse på bestillingen.

* 3. Du kan se dine bestillinger under menupunktet 'Mine bestillinger'

Tidsfil

Klik på billederne for at se mere

Din bestillingsliste


  Du kan rette antal på næste side

  /Almost Irish
  2. oktober 2020
  /Denis McLaughlin Irish Folk Trio
  23. oktober 2020
  /The Shackleton Trio
  20. november 2020

    X  

  Almost Irish
  fredag d.2 oktober kl. 20,00


  Almost Irish

  For at markere klubbens 40 årsjubilæum har vi valgt at præsentere et af de allermest populære bands, der har optrådt på klubbens scene, nemlig Almost Irish.

  Disse gæve, jyske ungersvende, der lyder næsten irske, har ofte lagt stemmer og instrumenter til fornøjelige aftener i klubben,

  Almost Irish er Rasmus Nielsen på bouzouki, cittern, 5-strenget banjo og sang, Alexander Nielsen på guitar, tin whistles og sang, Lukas Nielsen på violin, mandolin og sang og Jacob Nielsen på guitar, bones og concertina.

  De fire brødre voksede op i vestjylland, i et hjem, hvor forældrene ofte hørte irsk folkemusik på vinylplader. Da drengene blev gamle nok til det, blev de sendt i musikskole, så de kunne lære at spille.
  De har turneret sammen som band siden 2002. I 2006 besøgte de første gang Haslev Folk Club og faldt straks i publikums smag, med deres virtuose musik og sang og deres charmerende fremtræden på scenen.

  Bandet turnerer flittigt i Danmark og Tyskland og skulle have spillet i Skagen her i sommer.

  Vi forventer et stort publikum til denne koncert, så vi overvejer at afholde den i Kultunariet.


  Alle billetter er desværre bestilt, uafhentede billetter sælges ved indgangen fra kl. 19.45

  Der er 0 ledige pladser


    X  

  Denis McLaughlin Irish Folk Trio
  fredag d.23 oktober kl. 20,00


  Denis McLaughlin Irish Folk Trio

  Irsk pub stemning hvor alle synger med, men også intense øjeblikke, hvor de stærke historier griber en om hjertet.

  Denis McLaughlin er et stort navn inden for irsk folkemusik i Danmark. Han er fra Derry i Irland, og bosatte sig i det sønderjyske for næsten 30 år siden. Han blev hurtigt en førende irsk musiker her og har været inspirator for flere generationer af danske folkemusikere.

  Denis synger med en meget stærk og blød vokal, både de stille ballader og de gode kendte pub-sange, som alle synger med på. Endvidere giver han også flere bud på egne sange, som ofte er præget af et glødende samfundsengagement. Med historier, der fortæller om vilkårene for de svageste. Han akkompagnerer sig selv med guitar, oktav-mandolin, banjo, bodhran og bones. Det skaber en musikalsk oplevelse med irske rytmer og sing-along sange.

  Denis McLaughlin bliver i aften akkompagneret på violin og bas. Han er nemlig i selskab med Pia Nygaard og Jens Holgersen. Pia er uddannet violinist fra konservatoriet. Hun har fulgt Denis i de sidste godt 8 år. Hun kendte meget lidt til irsk musik, da hun startede, men er kommet rigtig godt efter det. Pia farver musikken i mange nuancer, med sin bløde, sprøde klang, lige som Jens Holgersen lægger en god og stabil bund med sin smukt klingende kontrabas.

  Du får en helt uforglemmelig aften med de tre musikere, hvor du kan synge med på de go’e gamle kendte og nyde de stille ballader fra den smukke grønne ø.


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 32 ledige pladser


    X  

  The Shackleton Trio
  fredag d.20 november kl. 20,00


  The Shackleton Trio

  The Shackleton Trio er en relativt ny engelsk trio, der spiller frisk og energisk engelsk folkemusik under påvirkning af amerikanske og nordiske folkemusiktraditioner.

  Gruppen består af Georgia Shackleton (violin og sang), Aaren Bennett (guitar, backing vocal) og Nic Zuppardi (mandolin, backing vocal). Georgia har en flot stemme, i øvrigt skriver hun mange af gruppens sange, når de ikke leverer deres fortolkninger af traditionelle melodier.

  Det er nemt at genkende de nordiske toner i deres musik; men fortolkningerne har en umiskendelig britisk twist. De har fået 5-stjernede anmeldelser i engelske folkemusikradiokanaler, som noget af det mest originale og energiske nye musik. Musik, der kan røre folk til tårer såvel som sende dem begejstrede ud på dansegulvet.

  Efter en tætpakket turne i England i september og oktober besøger de så Danmark og Belgien i november med enkelte afstikkere til Malmø og Berlin.

  Vi har en flot og varieret aften i vente med Shackleton Trio. Det bliver uden tvivl en aften med vippende fødder, smil og klapsalver.


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 41 ledige pladser

  Du bestiller følgende:

   Dine oplysninger:

   Selvvalgt kode skal bruges, hvis du senere vil se og evt. slette dine bestillinger. Bruger du samme kode hver gang du bestiller, kan du se en samlet oversigt over alle dine bestillinger. Koden kan indeholde store og små bogstaver a-z og tal 0-9     X  
    
   Der er fejl i email adressen