Luk  

Vær sikker på din bestilling er gennemført.


For at tjekke om din bestilling er gennemført.

* 1. Når du har sendt bestilling, vent med at lukke siden til du ser kviteringen.

* 2. Tjek om du modtager en mail med bekræftelse på bestillingen.

* 3. Du kan se dine bestillinger under menupunktet 'Mine bestillinger'

Tidsfil

Klik på billederne for at se mere

Din bestillingsliste


  Du kan rette antal på næste side

  /Other Roads
  Udsat til d. 1. april 2022
  17. april 2021
  /Benny Holst Trio
  Udsat
  17. april 2021
  /Väsen
  Udsat til 2022
  29. april 2021

    X  

  Other Roads
  Udsat til d. 1. april 2022
  lørdag d. 1. april 2022 kl. 20.00 Haslev Bibliotek


  Other Roads

  Trioen Other Roads nyder også stor popularitet her i Haslev Folk Club. Vi måtte aflyse deres koncert i det Coronaramte forår 2020, så det er med glæde, at vi nu har mulighed for at få dem på scenen igen. Bandets popularitet er helt med rette; med dem får man får nemlig de bedste ingredienser til en god koncertoplevelse: Flotte sange, fine vokalharmonier, dygtige instrumentalister og masser af god stemning. I det hele taget fungerer Other Roads som en usædvanlig harmonisk helhed både musikalsk og i deres optræden på scenen. Det på trods af, at de tre musikere i gruppen har meget forskellig baggrund – både privat og musikalsk. 
  Engelske Pete Abbott med den smukke stemme rejste i mange år rundt med den navnkundige sanger John Wright og har en forkærlighed for ballader og stille eftertænksomme sange. Han er forsanger i Other Roads, spiller en glimrende guitar og har skrevet mange af trioens sange.
  Skotske Gregor Borland spiller violin, mandolin og basguitar. Han har 8 gange vundet det skotske mesterskab for folkemusik-violinister og er en særdeles anerkendt violin-underviser. Han fører naturligvis an, når trioen fyrer de lynhurtige instrumentalnumre af, men han evner også at smyge de flotteste violintoner om de stille sange.
  Multiinstrumentalisten Dave Walmisley voksede op i Zimbabwe og kom først til England som 17-årig. Læg næsten et hvilket som helst instrument i hænderne på ham, og han vil kunne betjene det uden problemer. Ved koncerterne trakterer han dog først og fremmest bouzouki og guitar. Dave Walmisley er også en glimrende sangskriver og er desuden hovedmanden bag trioens flotte vokalharmonier.

  Other Roads’ popularitet er gennem de senere år bare øget og øget med koncerter i flere og flere lande. Heldigvis har de stadig tid til at komme til Danmark og til Haslev, hvor tilhørerne kan forvente en rigtig god og hyggelig koncertaften med masser af flot musik og tre musikere, der forstår at skabe en god og varm stemning med fin kontakt til publikum.


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 56 ledige pladser


    X  

  Väsen
   Udsat til 2022
  torsdag d. 29. april 2021 kl. 20.00 Haslev Bibliotek


  Väsen

  Väsen er noget helt for sig selv. Deres unikke lyd hensætter en til de store svenske skove, hvor troldtøj og godtfolk danser i de lyse, nordiske sommernætter. Det er helt igennem magisk.

  Denne magi skabes af to dygtige musikere, Olov Johansson på nyckelharpe og Mikael Marin på viola. Olov og Mikael begyndte at spille sammen som teenagere. Og de lærte efterhånden en del af ældre folkemusikere, der boede rundt omkring i Uppland.

  Olov Johansson blev rigsspillemand i 1984 og den første verdensmester på nøgleharpe i 1990. Mikael Marin blev udnævnt til rigsspillemand i 1983.

  Stilen er ikke kun svensk folkemusik. Deres musik er påvirket af både jazz, rock og klassisk musik. Så vi har en magisk og spændende aften i vente, denne torsdag før Store Bededag.
  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 53 ledige pladser


    X  

  Benny Holst Trio
  Udsat 
  fredag d.17 april 2021 kl. 20.00 Haslev Bibliotek


  Benny Holst Trio

  Med Benny Holst kan vi virkelig præsentere et af dansk folkemusiks største koryfæer. Han startede som professionel musiker i 1968 og har spillet sammen med og øvet indflydelse på en lang række af dansk musiklivs store navne, bl.a. Trille.

  Hans kærlighed til de gamle danske sange fik han med fra barnsben, hvor han voksede op hos sin bedstemor, Julie, som altid sang til sine daglige gøremål. Udover selv at optræde med disse gamle sange har Benny Holst også selv skrevet en masse sange. Alt hvad han synger, har rod i en ømhed over for de små i samfundet og indignation over for uretfærdighed.

  Siden ca. 2004 har Benny Holst optrådt i triosammenhæng med guitaristen Jacob Rathje og violin-troldmanden Martin Andersen. Glæd jer til aften med genhør med sange – og til virtuos musik.

   


  Billetbestillingen lukker kl. 16 på koncertdagen

  Der er 68 ledige pladser

  Du bestiller følgende:

   Dine oplysninger:

   Selvvalgt kode skal bruges, hvis du senere vil se og evt. slette dine bestillinger. Bruger du samme kode hver gang du bestiller, kan du se en samlet oversigt over alle dine bestillinger. Koden kan indeholde store og små bogstaver a-z og tal 0-9     X  
    
   Der er fejl i email adressen